"De eieren leren de hen hoe ze moet broeden"

Bantoe wijsheid

 

Contractmanagement

De Covalis professionals weten vanuit de praktijk waar u behoefte aan heeft. Daarom hebben wij de praktijkgerichte 3-daagse cursus contractmanagement ontwikkeld.

Om de 'opbrengsten' van het afgesloten contract blijvend te maximaliseren is goed contractmanagement vereist. In de 3-daagse cursus contract management leert u hoe u contractbeheer opzet, de contracten bewaakt en hoe u uw leverancier prikkelt tot verbetering en innovatie. Daarvoor hebben wij het volgende uitgekiende programma opgemaakt:

Dag 1: Gedaan krijgen wat u hebt ingekocht

De 1ste cursusdag staat in het teken van : "wat je gedaan wilt hebben, nadat je ingekocht hebt'.  Met andere woorden hoe vorm je het inkoopproces zodat tijdens de contractperiode de voornemens echt gerealiseerd gaan worden.

Leer te begrijpen hoe leveranciers kunnen bijdragen aan jouw succes.

Dag 2: Waarmee je doelen te bereiken...

In de 2de cursusdag wordt nader ingegaan op de organisatorische inrichting van professioneel contractmanagement en hoe het wordt ingebed in de processen.

Door inzicht te verkrjgen in de wereld van offertes en aanvragen herkent u hoe het spel wordt gespeeld en welke leveranciers- en onderhandelingsstrategieen u kunt kiezen. U leert zien hoe u de doelen kunt bereiken.

Dag 3: Continue beheersbaar en blijvend ontwikkelen

Door het resultaatgericht maken van uw contracten, ontwikkelt u Service level agreements waarmee u de leverancier laat presteren in de richting die uw organisatie wenst.  Leer hoe de leverancier zijn best voor u gaat doen en blijvend innoveert.

De onderwerpen worden ondersteund met praktische voorbeelden uit je eigen werk, zodat er tijdens de cursus al direct kansen in beeld komen.

Datum, kosten en trainingslocatie

De eerstvolgende 3-daagse cursus contractmanagement wordt gehouden op 2, 9 en 16 november bij Aristo te Amsterdam. De kosten van deze 3-daagse cursus contractmanagement bedragen € 1.498,- excl. BTW en inclusief syllabus, lunch en consumpties.

 

Ik neem graag deel!