"Wil je meer vertrouwen bij anderen. Zorg dan dat je zelf betrouwbaar bent ! "

Stephen R. Covey

Ketenvaardigheden

De persoonlijke eigenschappen van de ketenregisseur bepalen in hoge mate het succes van de ketensamenwerking. Enerzijds moet de eigen business inkoopgedreven gemaakt worden en anderzijds weet de ketenregisseur de hele keten te sturen in de richting van de klantbehoefte.

In de cursus 'ketenvaardigheden' leert u hoe u als regisseur uw ketenpartners in hun groepsproces begeleidt. Op welke wijze creeert u vertrouwen, communiceert u overtuigend, geeft- en ontvangt u feedback en krijgt u gedaan wat uw keten nodig heeft?

 Uitgekiend programma:

  • Waarom ketenvaardigheden? Wat zijn ze en hoe word ik vaardig?
  • Het communicatiemodel. Hoe werkt het en wat kan ik er van leren? Hoe onzichtbaar te overtuigen en hoe krijg ik mijn ketenpartners mee?
  • Hoe regisseer ik de ketenbelangen? Hoe vergroot ik mijn invloed op leveranciers en de business, zonder daar de directe macht en middelen voor te hebben.
  • Hoe laat u de keten perfect samenwerken en ontstaat een cultuur van leren en blijvend innoveren?
  • Leiderschap van de ketenregisseur en keten.

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt met real-life praktijkvoorbeelden, die uit uw werksituatie of uit die van uw collega deelnemers komen. Voor meer informatie over het programma kunt u hier klikken.

Certificaat

Na het volgen van de drie cursusdagen ontvangt u het certificaat voor ketenvaardigheden.

 

Ik wil meer informatie!

 

Datum, kosten en trainingslocatie

De eerstvolgende cursus ketenvaardigheden wordt gehouden op  1, 8 februari en 8 maart 2018. De kosten van de 3-daagse cursus bedragen € 1.698,- excl. BTW en inclusief syllabus, lunch en consumpties. De colleges vinden plaats in Aristo Zalen te Utrecht.

 

Ik neem graag deel!