Covalis

Hoe richt ik contractmanagement in?

Contractmanagement helpt jouw bedrijf (nog) beter te worden door meer grip te hebben op risico's, kosten en uit leverancierscontracten te halen wat er in zit. Om dat te bereiken moet het geheel van inzet aan middelen vanaf contractvorming (inkoopproces) t/m het beëindigen van het contract goed ingericht zijn.  

Contractmanagement en inkoop

Vele initiatieven worden vanuit inkoop gestart. Logisch want zij brengen de contracten voort en creeren daarmee veel waarde voor het bedrijf. Alleen is het regie-voeren en behalen van de gewenste resultaten een andere 'tak van sport'. Goed samenspel tussen inkoop en contractmanagement met een goede overdracht van het 'estafette-stokje' is daarom essentieel !

Contractmanagement tools

Het besturen van contractmanagement is in de praktijk nog niet zo makkelijk. Het inrichten ervan vraagt om een goede organisatie, gebruik van de juiste tools en een goede regie van contracten en relaties. Wil je meer weten over hoe je vorm en inhoud aan jouw contractmanagement geeft, download dan onderstaand het whitepaper ‘Hoe richt ik contractmanagement in’.    

Foto 307 Hoe Richt Ik Cm In

Meer weten over contractmanagement inrichten?

Download dan de whitepaper: Hoe richt ik contractmanagement in?

Ja, ik ontvang graag de Whitpaper: 'Hoe richt ik contractmanagement in?'

Vul uw naam in en ontvang de whitepaper!

Deze kennis delen?