Covalis
Data 6 november
Duur 1-daagse cursus
Locatie Aristo zalen te Utrecht
Prijs € 498,-
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties. Nu inschrijven Download brochure
Foto 305 Hoe Spreek Ik Leveranciers Aan

Hoe komt het nou dat we moeite hebben om anderen aan te spreken? En waarom doen we het zo weinig, terwijl we het wel nodig vinden om doelen te bereiken?

Uit onderzoek blijkt dat iedereen er naar snakt om feedback te ontvangen en dan vooral om er zelf beter van te worden. Het geven van feedback aan anderen daarentegen vinden we erg lastig. 

Herkent u ook bij uzelf dat het nog niet zo makkelijk is om anderen aan te spreken? En vreest u dan ook dat het de relatie kan schaden? Dan is de training 'Aanspreken, hoe doe je dat...?' vast iets voor u!

Wat heeft u bereikt na deze dag?

Na deze dag heeft u ontdekt hoe u meer grip krijgt op uw relatie, het contract en/of uw medewerker. U onderzoekt bij u zelf waarom het de ene keer als vanzelf gaat en u moeite heeft met anderen. U gaat u vrij voelen om uw omgeving effectief aan te spreken, zodat u meer presteert en uw contractrelatie optimaal blijft.

Werkvormen

De training wordt gegeven in een actieve workshop-achtige setting. Er worden vele voorbeelden uit de eigen praktijk ingebracht, zo ook wellicht situaties waar u in uw dagelijkse werk last van heeft. Wij verzorgen altijd voor een veilige omgeving. Zodat u op een juiste wijze uw eigen kansen kunt waarnemen en uw leerproces daarmee goed op gang komt. 

Voor wie?

Voor iedereen die effectief wil worden in het aanspreken van hun prive- en werkrelaties. 

Trainer

Timo Touwen verzorgt de training. Timo zijn vak is communicatie en een veel gevraagd spreker op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en OBM (Organizational Behavior Management).

Training delen?

Sep 2019

Leergang Onderhandel en krijg wat je wilt

Maak jezelf een perfecte onderhandelaar en bereik de beste deals!

Data
19 september en 26 september 2019
Duur
intake en 2x workshopdag
Locatie
Aristo Zalen te Utrecht
Okt 2019

Contract en Leveranciersmanagement

Leer hoe u contractbeheer opzet? Hoe u contractmanagement binnen organisaties inricht en laat beklijven? Hoe laat u leveranciers groeien in waardecreatie aan u bedrijf en/of uw keten.

Data
10 oktober, 31 oktober, 7 november, 19 november, 26 november en 3 december 2019
Duur
6 cursusdagen
Locatie
Aristo Zalen te Utrecht
Sep 2019

Ketenregisseur training

Als ketenregisseur bent u in staat om het geheel te overzien, zodat alle ketenpartners meewerken aan het doel, uw ketendoel

Data
3 september, 10 september en 17 september 2019
Duur
3 dagen
Locatie
Aristo zalen te Utrecht
Inschrijven

Aanspreken, hoe doe ik dat..?

Data 6 november
Duur 1-daagse cursus
Locatie Aristo zalen te Utrecht
Prijs € 498,-
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.