Covalis
Data 11 mei en 15 juni 2022
Duur start op elk moment tot 080422
Locatie Online en Aristo Zalen Utrecht
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties. Nu inschrijven Download brochure
Foto 135 Meer Gedaan Krijgen Origineel

Wat doet een contractmanager

Leveranciersafspraken tegen het licht houden, aanspreken op de geleverde prestatie en daar ontwikkeling in brengen. Belangrijke uitdagingen voor de moderne contractmanager! Dat vraagt om stevig in je schoenen te staan, de regie te pakken en vaardig te onderhandelen.

Contract onderhandelaar 

Als contractmanager ben je nauw betrokken bij de inkoop en ben je tijdens de contractperiode primair verantwoordelijk als contract onderhandelaar. Immers elke review, elke aanzet tot ontwikkeling is weer een mini-onderhandeling! In de praktijk heb jij het als contractmanagers erg druk, omdat je relatief veel relaties te onderhouden hebt. Dat betekent dat jij in je rol als contract onderhandelaar effectief en gestructureerd te werk moet gaan. En juist daaraan schort het vaak...!

Het is frappant dat iedere contractmanager wel eens heeft meegemaakt om met de rug tegen de muur te staan. Slechts enkele weten zich uit zo'n ongewenste situatie te bevrijden en bereiken toch het gewenste resultaat. De regie pakken en resultaatgericht samenwerken zijn daarbij hun sleutelfactoren. Gelukkig kun ook jij leren hoe je dat gedaan krijgt! 

Masterclass: 'als contractmanager meer gedaan krijgen'

Speciaal voor de contractmanager die wil leren om contractrelaties effectief te managen is de Masterclass 'als contractmanager meer gedaan krijgen' ontwikkeld. De masterclass bevat de ideale mix van persoonlijke coaching, online- en klassikaal leren en vaardig worden vanuit eigen voorbeelden. Toegespitst op jou als contractmanager in jouw eigen praktijk, zodat ook jij meer grip krijgt op jouw contractsituatie en partijen beter laat samenwerken!

Met deze hybride Masterclass helpen wij jou om jouw doelen te bereiken. Het sluit als volgt naadloos aan bij wat jij nodig hebt:

  • een persoonlijke intake en een persoonlijkheidsanalyse met inzicht in jouw eigen gespreksstijl en voorkeur om daarmee vanuit jouw vertrekpunt aan te vangen;
  • terugkoppeling door onze adviseur en coaching bij de persoonlijke case;
  • online training om het leveranciers/stakeholder gesprek goed voor te bereiden;
  • 2x klassikale workshopdagen waarbij regie- en gespreksvoering inclusief onderhandelingstips aan de orde komen;
  • coaching bij het voorbereiden en het voeren van een leveranciers/stakeholder gesprek;
  • het bereiken van jouw doel inclusief evaluatie van het behaalde resultaat.

Deze Masterclass geeft je structuur, overzicht en zelfvertrouwen, zodat je meer regie krijgt in je werk als contractmanager, doelmatig aan de slag gaat en gedaan krijgt wat je wilt.

Voor wie: 'als contractmanager meer gedaan krijgen'?

Managers verantwoordelijk voor inkoop-, verkoop- en/of contractrelaties. Deelnemers komen onder meer vanuit de zorg, de (lokale) overheden, bouw, industrie en/of dienstverlening. Veel van dezen hebben voorafgaand aan deze Masterclass de cursus Contractmanagement of leveranciersmanagement gevolgd.

Certificaat Masterclass 

Na afloop van deze Masterclass ontvang je een waardevol deelnamecertificaat.

Vakexperts 

De Masterclass wordt gefaciliteerd door Tom van de Ven, een zeer ervaren trainer en Pieter van Dam, zeer ervaren inkoopadviseur en onderhandelingsexpert. Beiden hebben jarenlang ervaring in het voeren en leiden van uiteenlopende onderhandelingen.

Top 3 redenen om deel te nemen:

1. Krijg echt controle over jouw gesprek en jouw relatie door het kunnen herkennen en inspelen op verschillen in communicatie- en gedragsstijlen.

2. Bereik betere resultaten door met meer zelfvertrouwen het gesprek met je counterpartner aan te gaan. Met als gevolg een beter resultaat voor jou of jouw organisatie.

3. Oefen met echte praktijkvoorbeelden van jezelf en van de medeparticipanten.

Inschrijven voor deze Masterclass is mogelijk tot 8 april 2022!

Deze Masterclass wordt twee maal per jaar aangeboden.

Training delen?

Inschrijven

Als contractmanager meer gedaan krijgen

Data 11 mei en 15 juni 2022
Duur start op elk moment tot 080422
Locatie Online en Aristo Zalen Utrecht
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.