Covalis
Data 2 november en 7 december 2022
Duur start wanneer jou dat past!
Locatie Online en Aristo Zalen Utrecht
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties. Nu inschrijven Download brochure
Incompany?

Deze training is ook incompany beschikbaar

Aanvraag incompany
Foto 135 Meer Gedaan Krijgen Origineel

Wat doet een contractmanager

Leveranciersafspraken tegen het licht houden, aanspreken op de geleverde prestatie en daar ontwikkeling in brengen. Belangrijke uitdagingen voor de moderne contractmanager! Dat vraagt om stevig in je schoenen te staan, de regie te pakken en vaardig te onderhandelen.

Contractbespreking 

Als contractmanager ben je nauw betrokken bij de inkoop en tijdens de contractperiode zelfs primair verantwoordelijk als contract onderhandelaar. Immers elke contract bespreking, elke aanzet tot ontwikkeling is weer een mini-onderhandeling! In de praktijk heb jij het als contractmanager erg druk, omdat je relatief veel relaties te onderhouden hebt. Dat betekent dat jij in je rol als contract onderhandelaar effectief en gestructureerd te werk moet gaan. En juist daaraan schort het vaak...!

Contract onderhandelaar

Het is frappant dat iedere contractmanager het wel eens heeft meegemaakt om met de rug tegen de muur te staan. Slechts enkele weten zich uit zo'n ongewenste situatie te bevrijden. Zij bereiken als contractonderhandelaar toch het gewenste resultaat. Goed doorgronden wat er speelt, doelgericht reflecteren en daarop besturen zijn daarbij hun sleutelfactoren. En gelukkig kan jij ook leren hoe je dat gedaan krijgt! 

Masterclass: 'als contractmanager meer gedaan krijgen'

Speciaal voor de contractmanager die wil leren om contractrelaties effectief te managen is de Masterclass 'als contractmanager meer gedaan krijgen' ontwikkeld. De masterclass bevat de ideale mix van persoonlijke coaching, online- en klassikaal leren en vaardig worden vanuit eigen voorbeelden. Toegespitst op jou als contractmanager vanuit jouw eigen praktijk, zodat ook jij meer grip krijgt op jouw contractsituatie en partijen beter laat samenwerken!

Met deze hybride Masterclass helpen wij jou om jouw doelen te bereiken. Het proces van deze Masterclass sluit naadloos aan bij wat jij als contractmanager nodig hebt:

  • een persoonlijke intake en een persoonlijkheidsanalyse met inzicht in jouw eigen gespreksstijl en voorkeur om daarmee vanuit jouw vertrekpunt aan te vangen;
  • terugkoppeling door onze adviseur en coaching bij de persoonlijke case;
  • online training om het leveranciers/stakeholder gesprek goed voor te bereiden;
  • 2x (vaste) klassikale workshopdagen waarbij regie- en gespreksvoering inclusief onderhandelingstips aan de orde komen;
  • coaching bij contractbespreking voorbereiding en het voeren van een leveranciers/stakeholder gesprek;
  • het bereiken van jouw doel inclusief evaluatie van het behaalde resultaat.

Deze Masterclass geeft je structuur, zelfvertrouwen en inzicht in hoe het werkt, zodat je meer regie krijgt in je werk als contractmanager, doelmatiger aan de slag gaat en gedaan krijgt wat je wilt.

Voor wie: 'als contractmanager meer gedaan krijgen'?

Managers verantwoordelijk voor inkoop-, verkoop- en/of contractrelaties. Deelnemers komen onder meer vanuit de zorg, de (lokale) overheden, bouw, industrie en/of dienstverlening. De meeste deelnemers hebben voorafgaand aan deze Masterclass de cursus Contractmanagement of leveranciersmanagement gevolgd.

Certificaat Masterclass 

Na afloop van deze Masterclass ontvang je een waardevol deelnamecertificaat.

Vakexperts 

De Masterclass wordt gefaciliteerd door Tom van de Ven, een zeer ervaren trainer en Pieter van Dam, zeer ervaren inkoopadviseur en onderhandelingsexpert. Beiden hebben jarenlang ervaring in het voeren en leiden van uiteenlopende onderhandelingen.

Top 3 redenen om deel te nemen:

1. Krijg echt controle over jouw gesprek en jouw relatie door te doorgronden wat er speelt en hoe in te spelen op verschillende communicatie- en gedragsstijlen.

2. Bereik betere resultaten door met meer zelfvertrouwen het gesprek met je counterpartner aan te gaan. Met als gevolg een beter resultaat voor jou of jouw organisatie.

3. Oefen met echte praktijkvoorbeelden van jezelf en die van mede-deelnemers.

Inschrijven voor deze Masterclass en daarmee aanvangen is mogelijk op elk moment dat jou past!

De eerstvolgende vaste workshopdagen van deze Masterclass zijn in het najaar op 2 november en 7 december 2022.

Training delen?

Sep 2022

Contract en Leveranciersmanagement opleiding

Leer hoe je contractbeheer opzet en contractmanagement inricht binnen je organisatie? Hoe laat je dat beklijven en je leveranciers groeien?

Data
29 september, 6 oktober, 13 oktober, 10 november, 17 november en 24 november 2022
Duur
6 cursusdagen
Locatie
Aristo Zalen te Utrecht
Online Masterclass

Onderhandelen is goed voorbereiden - Online Masterclass

Direct aan de slag met jouw eigen case! In 5 stappen alles onder controle zodat je krijgt wat je wilt!

Data
0
Locatie
Online Masterclass
Inschrijven

Als contractmanager meer gedaan krijgen - Masterclass

Data 2 november en 7 december 2022
Duur start wanneer jou dat past!
Locatie Online en Aristo Zalen Utrecht
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.
Aanvraag incompany

Als contractmanager meer gedaan krijgen - Masterclass