Covalis

Netwerkorganisatie Covalis

Covalis is een netwerkorganisatie van ervaren vakmensen. Hun deskundigheid vult het vakgebied ketenmanagement aan. Als klant ontvangt u daarmee producten in een unieke mix van instrumenten en vaardigheden. We zijn niet gelijkgestemd, totaal verschillend zelfs, maar hebben wel een ding gemeen. We combineren de kennis van het specialisme met inkoop en ketenmanagement. Dat maakt ons bijzonder en het voorkomt dat we aanbodgericht gaan denken. Bij onze producten staat het belang van de klant altijd voorop. Wij zijn onafhankelijk. Geen dikke rapporten, maar resultaten neerzetten die er voor u als klant echt toe doen!

Abstract Q C 1200 800 3

Tom van de Ven

Tom van de Ven is getrouwd en vader van vier kinderen. Na zijn HTS-Bedrijfskunde heeft hij part time Economie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Na uiteenlopende inkoopfuncties te hebben vervuld bij Technische Unie, Unilever en Heineken is hij in 2001 begonnen met Covalis. Het initiëren en begeleiden van verbeteringen is zijn passie en hij is een veelgevraagd spreker om zijn kennis over het vak inkoop- en ketenmanagement over te dragen. www.linkedin.com/tom van de ven

Tom8

Timo Touwen

Mijn naam is Timo Touwen en mijn vak is communicatie. Dankzij mijn vertaaltalent, inlevingsvermogen en persoonlijke benadering weet ik complexe thema’s of ingewikkelde zaken tot de eenvoud terug te brengen.

In nauwe samenwerking met Covalis ketenmanagement hebben wij een unieke mix ontwikkeld voor de ketenregisseur van morgen. Een totaal pakket waar inhoud en vaardigheden samenkomen. Wij onderscheiden ons door ontwikkelingen en visies te vertalen naar daad-werkelijk gedrag, waardoor mensen gaan bewegen. “Een organisatie of samenwerking verandert pas als mensen iets anders gaan doen” .

Foto Timo Touwen Kleinst

Dick Nijman

Ik ben Dick Nijman, dé cultuurtrainer. Ik ondersteun je  - in de samenwerking met Covalis - bij cultuurverandering. Verantwoording dragen is mij al vroeg meegegeven. Het verwondert me iedere keer weer hoe mensen vervreemd kunnen raken van hun organisatie zonder daarvoor de verantwoording te nemen. Ik heb een neus voor (het ontbreken van) de verbinding die werknemers met hun job hebben.

Cultuurverandering vergt een structurele aanpak, een verandering van de mindset en investeren op de pijnpunten. Ik werk met je aan jouw organisatie én aan de mindset van medewerkers waardoor er ook echt zaken gaan veranderen. 

M 139 Nijman3

Pieter van Dam

Mijn naam is Pieter van Dam. Ik heb veel ervaring met inkoopprocessen en onderhandelen. Ik ben een veelgevraagd spreker en ben vooral actief binnen de bouw, infra en industrie. Door mijn studies op Harvard heb ik het Harvard onderhandelen en de FBI-principes voor onderhandelen eigen gemaakt.

Pasfoto Pieter Van Dam Tbv Website

Waarmee kan ons vakmanschap u helpen?

Wij zijn trots op ons vakmanschap en presenteren dit graag aan u.
Tom