Covalis

Advies wat u nodig heeft

Met uw keten wenst u beter te presteren dan welke concurrent dan ook. In uw streven naar het beste is ketensamenwerking dan ook essentieel. Uw succes wordt sterk bepaald door de juiste keuzes te maken.

Covalis heeft veel ervaring met uw inkoop- en/of ketenvraagstuk. Als  onafhankelijke buitenstaander zijn wij uitermate geschikt om u daarbij te helpen. Wij verkennen uw uitdaging en ontwikkelen een advies en/of ontwerp waarmee u verder kunt. Niet alleen een advies wat u vraagt, maar vooral wat u (én uw keten) nodig heeft!

Tom van de Ven trainer en adviseur

Hoe sterk bent u in de keten ?

U vormt als ketenpartner (klant of leverancier) een belangrijke schakel in uw inkoopketen. Maar bent u nu als organisatie een goede of sterke ketenspeler...?

Om te bepalen hoe het gesteld is met uw 'keten-DNA' hanteert Covalis het volwassenheid keten en ketenpartners. Dit 7 segmenten-model geeft inzicht in de ketenrijpheid van de diverse schakels in de inkoopketen. Dus interessant voor u als opdrachtgever of leverancier maar ook voor uw totale keten.

Als u wilt weten hoe het gesteld is met de ontwikkeling binnen uw keten of wilt u een diagnose van het volwassenheidsmodel, neem dan gerust contact met ons op?

Meer over Volwassenheid keten en ketenpartners
Leiderschap in de keten

Haalt u uit uw inkoop wel wat er in zit?

Uw inkoop effectiever maken en uw leveranciersketen beter laten presteren. Daar ligt de expertise van Covalis. De principes van Lean Procurement staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat de kennis binnen uw ketens belangrijk kaptiaal is en helpen u graag om dit enorme potentieel binnen te halen.

Voor onze opdrachtgevers hebben wij diverse scans ontwikkeld zoals de inkoopscan, het KOM-model en het business model scans ontwikkeld. Samen met u gaan we op zoek wat er voor u in zit. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto 108 Bungyjump

Tom inhuren als consultant?

Hij staat voor u klaar voor een advies op maat!
Tom