Covalis
Online Masterclass
Data
Duur Start en tempo wat jou past!
Locatie Online Masterclass
Prijs 348,-
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties. Nu inschrijven Download brochure
Incompany?

Deze training is ook incompany beschikbaar

Aanvraag incompany
Voorbereiding Onderhandeling

Weet je dat in slechts 4% van alle onderhandelingen beide partijen tevreden zijn. En ben je je bewust dat 30% van alle deals vroeg of laat tot een kwestie leidt, waarbij de relatie wordt geschaad!

Doe jezelf niet te kort en besteedt net als alle succesvolle onderhandelaars maar liefst 80% van je tijd aan voorbereiding. Dat geeft je rust en zelfvertrouwen, waardoor je je veilig en zeker gaat voelen. Want hoe zou het zijn als ook jij de ‘baas’ wordt in de onderhandeling en controle hebt over de uitkomst? Zodat je deals maakt waarbij je krijgt wat je wilt. 

Masterclass Onderhandelen is goed voorbereiden 

In de Online Masterclass leer je - met jouw eigen case - de onderhandeling op een juiste wijze voor te bereiden, zodat ook jij voortaan succesvoller je werk doet. De cursus is gebaseerd op de Harvard principes en FBI-onderhandelingsmethoden. 

 
Dit gaan we doen in deze 5 stappen (lesmodules) 

  • Maak een inspirerend doel voor jouw onderhandeling en context 
  • Hoe analyseer je de relatie, de inhoud en zaken waar je achter moet zien te komen? 
  • Wat zijn de belangen, standaarden, de opties en alternatieven? 
  • Hoe ga je het gesprek voorbereiden? Welke gesprekstechnieken? 
  • Pak de essentie. Goed voorbereid zodat het op 1-A4tje past!

Na de 5 stappen voer je succesvol je eigen onderhandeling uit.

Werkvorm

De online Masterclass start wanneer jij dat wilt en bestaat uit 5 lesmodules. Ook jij bepaalt het tempo dat de lesmodules vrijkomen. Een lesmodule bevat ondermeer praktische video’s, opdrachten en checklists. Daarmee kun je direct met jouw case aan de slag. Na de 4de lesmodule organiseren we een persoonlijk (online) gesprek. Hier kun je vragen stellen, wisselen we ervaringen uit en ontvang je tips en persoonlijke feedback! 

Voor wie

Inkopers, projectleiders, contractmanagers, facilitaire- & ICT managers en verkopers. Deze Online Masterclass wordt door veel deelnemers gevolgd als zij op het punt staan om een belangrijke onderhandeling te doen. Dat kan ondermeer gaan over een initiele aankoop, een kwestie en/of een contract-evaluatie. Deelnemers komen uit de bouw, de industrie, de zorg en (semi) overheid. 

Trainers

Pieter van Dam en Tom van de Ven verzorgen de online Masterclass en het persoonlijk gesprek. Ze hebben beiden jarenlang ervaring in het voeren en leiden van verschillende soorten onderhandelingen. Dus veel praktische expertise staat voor jou klaar om jouw specifieke case succesvol te maken.

Training delen?

Inschrijven

Onderhandelen is goed voorbereiden - Online Masterclass

Data
Duur Start en tempo wat jou past!
Locatie Online Masterclass
Prijs 348,-
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.
Aanvraag incompany

Onderhandelen is goed voorbereiden - Online Masterclass