Covalis
Data 11 juni en 18 september 2024
Duur start en tempo wat jou past!
Locatie Online, bilats & workshops!
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties. Nu inschrijven Download brochure
Incompany?

Deze training is ook incompany beschikbaar

Aanvraag incompany
Foto 136 Volwaardig Contractmanager Website4

Masterclass Volwaardig Contractmanager

Je bent succesvol als contractmanager en bedreven in je vak. Eigenlijk mag je niet klagen! Alleen word je geleefd en de waan-van-de-dag regeert. Je ervaart dat je er niet helemaal uithaalt wat er in zit. Jouw gevoel zegt dat contractmanagement nog beter op de kaart gezet kan worden en leveranciers meer waarde kunnen leveren. Alleen je weet niet hoe en aan welke knoppen je moet draaien.

De Masterclass Volwaardig Contractmanager geeft je nieuwe handvatten in jouw nieuwe rol als vakvolwassen contractmanager. Hoe breng jij structuur aan in jouw bedrijf en krijg je gedaan dat jouw plannen gevolgd worden? En op welke wijze bevorder je proactief de interne en externe samenwerking? En bereik je meer leveranciersrendement, met meer waarde voor je bedrijf en voor jezelf? 

Waarom de Masterclass Volwaardig Contractmanager?

De Masterclass Volwaardig Contractmanager is speciaal ontwikkeld voor contract- en leveranciersmanagers die toe zijn aan een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Een goede investering voor jouw bedrijf en zeker ook goed voor jezelf! 

Persoonlijke groei als contractmanager 

Het verbeteren van het persoonlijk functioneren van jou als contractmanager staat centraal en krijgt alle aandacht. Daarom zijn jouw persoonlijke drijfveren en eigen praktijkcase het vertrekpunt. Je leert in jouw praktijk jouw vakmanschap te verbeteren, zodat je meer gedaan krijgt. En ervaar dat je meer respect en waardering van je omgeving krijgt met meer voldoening van je werk!

Goed voor jouw bedrijf!

Deelnemers aan de Masterclass betekenen veel voor hun bedrijf. Hun vakmanschap doet er toe en zij weten dat om te zetten in concrete resultaten. Ze leren traditionele en functionele denkpatronen te doorbreken én structuur te brengen in een effectieve contractmanagement-aanpak. Met het effect dat die bereidheid in de samenwerking met de leverancier ontstaat die goed is voor jouw bedrijf. 

Goed voor jezelf!

Je komt in aanraking met nieuwe verfrissende inzichten. Ideeën over leiderschap en dan in de context van jouw eigen rol. Persoonlijk groeien naar de contractmanager die je wilt zijn! Dus werken aan jouw eigen vakmanschap door beter te begrijpen waarom je doet zoals je doet! En hoe dat dan ook bij je stakeholder en/of je leverancier werkt. Ontdek je sterke en minder sterke kanten en bereik meer, samen met anderen. Leer hoe onderhandelen werkt en gebruik technieken om te doorgronden wat er speelt. Hoe geweldig zou het voor jou zijn als stakeholders en leveranciers ècht gaan samenwerken? En er een heilig vuur wordt aangewakkerd dat voortdurend blijft branden..

Programma Masterclass 

Wij verkopen je geen cursus, we helpen jou om jouw doelen te bereiken door een hybride maatwerk programma dat aansluit bij wat jij nodig hebt. De Masterclass bestaat uit:

 • Een persoonlijk intake-gesprek en een persoonlijkheidsanalyse (DISC) als vertrekpunt. Leer jezelf en de ander beter te begrijpen!;
 • Een online leerprogramma voor kennisontwikkeling, inzicht in de facetten van informeel leiderschap en het toepassen van de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen;
 • Persoonlijke case; hoe in jouw praktijk de interne en externe samenwerking beter te besturen;
 • Uitgebreide 1-op-1 begeleiding bij gespreks- en besturingstechnieken, van voorbereiding tot evaluatie; 
 • Twee klassikale workshops met veel aandacht voor:
  • Het voeren van effectieve stakeholder- en leveranciersgesprekken;
  • Presentatietechnieken om je werk en jezelf beter zichtbaar te maken;
  • Harvard onderhandelen en FBI-principes;
  • Ontwikkelingen bij collega deelnemers;
 • De leergang wordt afgesloten met een evaluatie en persoonlijk ontwikkelplan.

Top 3 redenen om deel te nemen

 1. Haal meer voldoening uit je werk! Ervaar hoe het is om echt te doorgronden wat er speelt. Heb controle over jouw gesprek en je relaties;
 2. Leer van je vakcollega’s en ontwikkel samen verder;
 3. Het geleerde is praktisch en direct te verzilveren.

Voor wie: Masterclass Volwaardig Contractmanager?

Managers verantwoordelijk voor inkoop-, verkoop- en/of contractrelaties. Deelnemers komen onder meer vanuit de zorg, de (lokale) overheden, bouw, handel, industrie en/of dienstverlening. De meeste deelnemers hebben voorafgaand aan deze Masterclass de cursus Contractmanagement en/of leveranciersmanagement gevolgd.

Certificaat Masterclass 

Na afloop van deze Masterclass ontvang je een waardevol deelnamecertificaat.

Vakexperts 

De Masterclass wordt gefaciliteerd door Tom van de Ven, een zeer ervaren trainer en Pieter van Dam, zeer ervaren inkoopadviseur en onderhandelingsexpert. Beiden hebben jarenlang ervaring in het voeren en leiden van uiteenlopende onderhandelingen.

Inschrijven en starten is mogelijk op elk moment dat jou past!

De eerstvolgende workshopdagen van deze Masterclass worden rechtsboven op deze pagina vermeld.  Deze data zijn indicatief en afhankelijk van jouw programma kan daar van worden afgeweken!

Training delen?

Jun 2024

Contract en Leveranciersmanagement opleiding

Leer hoe je contractbeheer opzet en contractmanagement inricht binnen je organisatie? Hoe laat je dat beklijven en je leveranciers groeien?

Data
6 juni, 13 juni, 25 juni, 14 november, 21 november en 28 november 2024
Duur
6 cursusdagen
Locatie
Aristo Zalen Utrecht Lunetten
Online Masterclass

Onderhandelen is goed voorbereiden - Online Masterclass

Direct aan de slag met jouw eigen case! In 5 stappen alles onder controle zodat je krijgt wat je wilt!

Data
0
Duur
Start en tempo wat jou past!
Locatie
Online Masterclass
Inschrijven

Volwaardig Contractmanager - Masterclass

Data 11 juni en 18 september 2024
Duur start en tempo wat jou past!
Locatie Online, bilats & workshops!
Prijs 2985,00
Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.
Aanvraag incompany

Volwaardig Contractmanager - Masterclass